شمیم مستقیمی در مقدمهی کتاب فرهنگ عکاسان جهان میگوید: «راهِ یک عکس خوب از راهِ طولانیِ برساخته شدن ذهنیت مرتبط با آن و در واقع راه برساخته شدن یک عکاس در طول یک زندگی میگذرد. اینکه آن کسری از ثانیه که با فشردن دکمهی شاتر موجب تولد یک عکس میشود، پشتوانهاش فقط یک چیز است: تمامیت یک زندگی خلاق.»
یکی از مهمترین مواردی که برای رسیدن به موفقیت به ما، به عنوان عکاس، کمک میکند، عکس دیدن است. این را همه میدانیم. چیزی که امروزه با وجود اینستاگرام، بیشتر از همیشه اما سطحیتر و گذرا انجام میشود.
این در حالی است که از مهمترین ویژگیهای عکاسی معاصر ابهام، پیچیدگی و گاهی سادگی فریبدهندهی آن است بهطوریکه اغلب نیاز به اطلاعات جانبی بسیار برای درک آن است.
در دوره داستان عکس ها امیرحسین کردونی قرار است به تشریح عکسهای عکاسان تاثیرگذار چند دههی اخیر بپردازد و دربارهی معنای آثارشان بگوید؛ هنرمندانی که هر کدام بهخاطر یک یا مجموعهای از قابلیتهایشان صدای متفاوتی در جهان عکاسی دارند و در نتیجه برای ما آموزنده است.
در این دوره میخواهیم از کنار یک عکس سریع گذر نکنیم و داستان هر کدام را کمی بیشتر بدانیم.
امیرحسین کردونی، دانش آموختهی کارشناسی ارشد عکاسی از دانشکدهی هنرهای زیبا دانشگاه تهران است. او سابقهی برگزاری چندین دورهی آموزشی و سخنرانی با موضوعات عکاسی معاصر، فتوژورنالیسم نو، عکاسی هنری ایران و رسانه های عکاسی را در کارنامه دارد.
همچنین نوشتهها و ترجمههایی از او در نشریههای چاپی و اینترنتی عکاسی ایران منتشر شده است. آثار عکاسی و ویدئوی او در تهران، بلگراد و ابوظبی نیز به نمایش درآمدهاند. او درحالحاضر مشغول راهاندازی پلتفرم کتابعکس «دسترس» است.
در این دورهی آموزشی به بررسی آثار عکاسان معاصر مهم جهان میپردازیم. در هر جلسه مهمترین اثر یک عکاس را بررسی میکنیم و چرایی ارزشمند بودن آن اثر از منظر هنر را شرح میدهیم و همچنین، مهمتر از همه، به این میپردازیم که نحوهی تولید این آثار چگونه بوده و آن عکاس با چه اندیشهای به موضوع خود نگریسته است.
گفتنی است، عکاسانی که معرفی میکنیم رویکردهای متنوعی دارند و ترکیبی از عکاسان شناخته شده و عکاسان جوانتر اما تاثیرگذاری هستند که شاید اسمشان کمتر به گوشمان خورده باشد.
برای گذراندن این دوره، هیچ پیشنیازی لازم ندارید!
در این دوره قرار است در کنار هم عکسها را ببینیم، بخوانیم و از آنها لذت ببریم.
تدوین این دوره را امیررضا کاویان مهر انجام داده است و این سری آموزش به تهیهکنندگی شوتشات تولید شده است.
(کاور دوره بخشی از اثر Georges Rousse است.)
در اولین جلسهی «داستان عکسها» به مجموعهی پر رمز و راز «منظرههایی با جسد» اثر ایزیما کائورو (Izima Kaoru)، عکاس مشهور ژاپنی، پرداختیم. در بخش اول جلسه، ویژگیهای عکاسانهی این اثر را بررسی کردیم و در ادامه تلاش کردیم متوجه شویم که کائورو چگونه با عنوانهای خاص خود چهرهای تازه به کارش میدهد. سپس به سراغ چگونگی صحنهپردازی عکسها و همچنین دوربینی که استفاده میکند رفتیم و توضیح دادیم که فرآیند ویژهی تولید آثار کائورو چگونه است. در ادامه ارجاعاتی که آثار این عکاس به دیگر هنرها داشت را دیدیم و در انتها دربارهی این صحبت کردیم که چگونه عکسهای کائورو بر تضاد میان عکاسی مد و عکاسی هنری فائق میآید و چه معنایی از «منظرههایی با جسد» برداشت میشود.
چند نکته:
در جلسهی دوم به سراغ ریچارد بیلینگهام رفتهایم. یک عکاس انگلیسی که راه صدساله در جهان عکاسی را تنها با یک کتابعکس خودش یعنی Ray’s a Laugh طی کرد؛ از طرف دیگر مجموعه عکس بیلینگهام سوالات زیادی دربارهی چرایی عکاسی از نزدیکان، زیبایی عکس، اهمیت اشتباه و ارزش عکسها به وجود میآورد. در این جلسه میخواهیم به این مسائل بپردازیم و بگوییم چطور بیلینگهام بدون اینکه بداند شروع به خلق یک شاهکار عکاسی کرده بود.
چند نکته:
در جلسهی سوم داستان عکسها از طریق آثار ژرژ روس، یان دیبتس، جان فال و دیگران به مسئلهی پرسپکتیو و امر دیدن در عکاسی میپردازیم. ابتدا با دیدن آثار روس و مشاهده مستند کوتاهی از او به شیوه مشقتبار تولید عکسهایش میپردازیم. سپس میبینیم که چگونه دیبتس در بستر هنر مفهومی ریاضیات را به عکاسی آورد و از این طریق دروغ میگوید! در ادامه به جان فال و عکسهای بازیگوشانهاش با طبیعت نگاهی میاندازیم و در انتها میگوییم چگونه این عکاسان به امر صداقت عکس و تاثیر عکس در زندگی ما می پردزاند.
چندتا نکته:
1- پلتفرم شوتشات امکانی را بوجود آورده است که بیشتر نیازهای شما در نسبت با کلاسهای حضوری برطرف شود و یکی از مهمترین مسائل کلاسهای حضوری، پرسش و ارتباط با استاد دوره است که شما در این سایت براحتی میتوانید از قسمت پایین هر دوره، سوال و نظر خودتان را با استاد دوره یا تیم آموزش در میان بگذارید.
2- اگه این جلسه رو دیدین، بریم برای جلسۀ بعد و کارهای فوق العادۀ گریگوری کرودسون.
در جلسهی چهارم داستان عکسها به سراغ عکاسی استیج رفتهایم. در ابتدا این نوع عکاسی را تعریف میکنیم و به صورت خلاصه به خاستگاه آن در دیگر هنرها میپردازیم. سپس گریگوری کرودسون را معرفی میکنیم و میگوییم چگونه او با عکسهایی که بهکمک یک تیم تولید هالیوودی میسازد روایت را وارد عکاسی میکند. بعد دربارهی جزئیات معماگونهی کارهای او صحبت میکنیم و در انتها معنای برداشت شده از مجموعهاش را بررسی میکنیم.
چند نکته:
1- تنها چیزی که تو این اوضاع انرژی میده بهمون که تولید کنیم و متوقف نشیم، حضور تک تک شما و دلگرمیهایی هست که بهمون میدین. خوشحالیم که سر کلاس حاضر هستین و حضور دارین و در کنار هم داریم اتفاقای خوبیو رقم میزنیم.
2- سوال و نظر و پیشنهاد فراموش نشه.
در جلسهی پنجم داستان عکسها به سراغ عکاس ژاپنی، رینکو کاوائوچی رفتهایم. کاوائوچی یکی از کسانی است که مرزهای عکاسی را به صورت خاصی گسترش داده است. دیدن عکسهای رینکو کاوائوچی یک تجریهی شیرینی را میتواند به همراه داشته باشد که در این بخش با یکدیگر مرور خواهیم کرد.
چندتا نکته:
1- چه قدر خوشحالیم که به همراه شما که تا امروز سر نیمکتهای این کلاس نشستین، به نیمهی راه رسیدیم. بریم برای ادامۀ جلسهها…
2- اگر تمایل داشتید، میتوانید کتاب «سوی آبی بادها»، که توسط نشر حرفههنرمند منتشر شده است را خریداری کنید و عکسهای بیشتری از این عکاس ببینید و بخوانید. این کتاب تاملی بر آثار رینکو کاوائوچی است.
3- سوالی داشتین برامون همین پایین بنویسید…
در این جلسه به بررسی یکی از نمادینترین فیگورهای عکاسی در سیسال اخیر پرداختیم. عکاسی که با عکسهای بزرگ خود در ارتقای جایگاه عکاسی به عنوان هنر زیبا نقشی تعیین کننده داشت. گورسکی به لحاظ اقتصادی شاید موفقترین عکاس هنرمند دنیا بوده و کسی بوده که عکسهایش میلیون دلاری قیمتگذاری شده است. همچنین در این جلسه، مدرس دوره به توضیحی در مورد عکاسی سرد(Deadpan) پرداخته است که باهم مرور میکنیم.
چند نکته:
در این قسمت از دوره آموزشی «داستان عکسها» در مورد دو عکاس صحبت میکنیم که در خیابان، موضوعهای خودشان را پیدا میکنند ولی با دو رویکرد متفاوت. بروس گیلدن و فیلیپ لورکا دیکورشیا مرزهای عکاسی را گسترش دادهاند و در این جلسه با این دو عکاس فوقالعاده آشنا خواهید شد.
چند نکته:
در این جلسهی «آشنایی با عکاسان تاثیرگذار جهان»، امیرحسین کردونی به سراغ یکی از مهمترین عکاسان سی سال اخیر عکاسی جهان، یعنی مارتین پار رفته است. عکاسی که نهتنها با تصاویر انتقادی و طنزش در جهان شناخته میشود بلکه با فعالیتهای جنبیاش در عکاسی هم شناخته میشود. در این جلسه به توصیف سیر کاریاش و تفسیر چهار کتاب عکس اصلی و دو پروژهی جنبی او پرداخته میشود.
چند نکته:
در این جلسه به سراغ هنرمندانی رفتیم که دوربین به دست نمیگیرند، عکاسی نمیکنند ولی اثرشون ذیل هنر عکاسی خوانده میشود. جلسهی نهم امیرحسین کردونی شمارا با چهار هنرمند معروف به نام: اریک کسل، توماس روف، ریچارد کولکر و آلفردو خار آشنا میکند.
در جلسهی دهم و جلسهی آخر دوره آموزشی داستان عکسها، با یکی از عکاسان تاثیرگذار و یکی از پرفروشترین هنرمندانِ عکس جهان، سیندی شرمن آشنا میشوید. هنرمندی که با سلفپرترههایش، نقش بسزایی در ورود عکاسی به نهادهای هنری در دههی 80 میلادی ایفا کرد.
چندتا نکته:
سلام من ميخواستم توي اين دوره شركت كنم منتها تو مرحله ثبت نام میمونه
سلام و وقت بخیر
– لطف بفرمایید ابتدا داخل سایت، از بخش «حساب کاربری» عضو شوید.
– بعد از ورود به سایت وارد دوره «داستان عکسها» شوید.
– و در آخر با زدن بر روی دکمۀ «ثبتنام در دوره» و پرداخت هزینۀ دوره، در دوره عضو خواهید شد و دسترسی همیشگی به محتوای دوره خواهید داشت.
در صورت هرگونه سوال، تیم شوتشات در کنار شماست…
سلام وقت بخیر
چقدر این جلسات عالی و جذاب بودن سپاس از تلاش تیم عالی شوت شات و نحوه توضیح سلیس آقای کردونی
امیدوارم این سری آموزش ادامه دار باشه داستان عکس ها بی نهایت جذاب هستن…
چه قدر این پیام ها برای ما ارزشمند است و بسیار ممنون از لطف شما.
حضورتان مایه ی دلگرمی است.
سلام ممنون همه جلسات عالی و بینظیر هستن من یک سوال برام در جلسه چهارم عکاسی استیج بوجود اومد پس اینستالیشن در عکاسی چیه ؟
سلام، وقت شما بخیر
داستان عکس ها یه مجموعه فوق العاده بود، واقعا لذت بردم، خسته نباشید و امیدوارم کارهای این چنینی ادامه دار باشه
دم شما گرم 🙂
سلام و وقت شما هم بخیر
بسیار عالی، چه قدر خوشحال کننده که این مجموعه مورد رضایت شما بوده است. خوشحالیم از این اتفاق.?
سلام. وقتتون بخیر. ممنون از شما، آقای کردونی و تیم درجه یک شوت شات. من سوالی داشتم مبنی بر اینکه آیا دیگه جلسه ای آپلود نمیشه و فراعکاسی جلسه آخر این دوره بود؟!
سلام و روز شما بخیر
سپاس بابت انرژی خوبی که ما میدین. به زودی جلسه ی آخر در سایت آپلود میشود. جلسهی دهم دوره آموزشی داستان عکسها را به «سیندی شرمن» پرداختیم که به زودی در سایت مشاهده خواهید کرد. منتظر نظرات ارزشمندتان هستیم…☘️
خیلی متشکر *~*
بسیار عالی و مفید.من مدتهاست عکاسی میکنم و دورادور با آقای کردونی عزیز آشنا هستم.بسیار زیبا و فصیح راجع به عکس و عکاسها صحبت کردند و بعد از مدتها رفتم سراغ کتابها و منابع عکاسی ام.سپاس
چهقدر خوب که این چنین برای شما مفید بوده است و خوشحالیم که در جمع ما حضور دارید? ?
خیلی جالبه که وقتی جلسه ی هفتم رو میدیدم به این فکر کردم که گیلدن و دی کورشیا با وجود محدودیت ها چه بی پروا تونستن تو خیابون عکاسی کنن اونوقت در خیابانهای تهران یکی از روزهایی که هنوز همه در قرنطینه بودن و کسی در خیابونا دیده نمیشد من برای تمرین عکاسی چند خیابونی رو بالا پایین رفتم و تنها از فرم در و پنجره ها عکاسی کردم بعد از نیم ساعت مورد بازخواست خانمی قرار گرفتم که به چه اجازه ای از درها عکس میگیری و لطفن از در ما به هیچ وجه عکس نگیر . خواستم تجربه مو به اشتراک بزارم از برخورد آدما. البته که من کوتاه نیمدم و عکاسیمو ادامه دادم.
بله، متاسفانه داستانهای اینجا عجیب و غریبه
البته فراموش نکنید که دی کورشیا هم به خاطر یکی از عکسهاش دادگاهی میشه و یه نفر از افرادی که داخل عکس بوده ازش شکایت میکنه و این داستان تقریباً همیشه و همه جا هست ولی خب تو ایران بیشک داستانهای خاص خودشو داره.
ممنون بابت به اشتراک گذاری تجربتون?
تنها نظری که میتونم بدم اینه که عالی عالی و عالی ممنونم ازتون
ممنون و ممنون و ممنون
خوشحالیم که این پیام دلگرمکننده رو ازتون دریافت میکنیم?
سلام.روزتون بخیر
جلسه نهم هم واقعاً یه سورپرایز بود و اصلاً فکرش رو هم نمی کردم همچین چیزی هم باشه? بسیار سپاس از مدرس دوره آقای کردونی????
سلام و وقت بخیر
منتظر سورپرایزهای بعدی ما باشید?
خوشحالیم که این پیامو از شما میبینیم?
سلام وقتتون بخیر
می خواستم اول از شما برای این دوره بسیار مفید و عالی تشکر کنم و
اینکه دوست داشتم در مورد حرفی که مارتین پار در اخر در مورد زبان هنرمند گفت بیشتر توضیح بدین .
ممنونم …..
سلام و عرض ادب
بسیار سپاس…
سوال شما به مدرس دوره ارجاع داده شد و به زودی پاسخ سوالتان را از ایشان دریافت خواهید کرد.
?
سلام دوست عزیز، امیدوارم خوب و سلامت باشید
اشارهای که پار میکنه به این مسئله مربوط میشه که غالب آثاری که ما تولید میکنیم، به نوعی درسبکی که کار میکنیم، قبلا کسی بهتر از اون رو انجام داده. و وظیفهای ما به عنوان هنرمند این هست که رابطهی خودمون با جهان رو بهتر درک کنیم و از دل این درک، سبک مختص به خودمون رو پیدا کنیم. این سبک لزوما تفاوت زیادی به بقیه سبک ها نداره اما باید مشخصههای خودش رو داشته باشه. البته که کار آسونی نیست و زمان میبره اما عکاسان بزرگ همه تونستن به این سبک یا زبان شخصی یا روش کاری خاص برسن. تلاش ما هم باید به این سمت بره. این مسئله توی ایران اتفاقا بسیار مهمه چون بیشتر عکاسهای ما تنها تلاش میکنن نسخههای دومی از عکاسان بزرگ جهان بخصوص عکاسان مستند مثل برسون، الکس وب،استیو مککوری یا نچوی باشن که پار شدیدا با این ذهنیت مخالفه اما اعتقاد داره میشه از زبانهای عکاسان بزرگ بهره برد تا به زبان خودتون برسید.
خیلی ممنونم از توضیحات و پاسخگوییتون.??
این جلسه خیلللللی زیبا و هیجان انگیز بود! بشخصه عاشق عکاسی مستند و خیابونی ام و از لحظه لحظه این ویدئو استفاده کردم و لذت بردم. دست شما درد نکنه ??
چه قدر عالی و خوشحالیم که اینجوری براتون مفید بوده و منتظر بقیهی ویدئوهای ما باشید…? ?
اگه لطف کنید داستان عکس های 2 رو هم بزارید عالی میشه یعنی ادامه داشته باشه معرفی عکاس ها
گروه آموزشی شوتشات در حال تدوین دورهی آموزشی جدید خود در همین ارتباط است و به زودی خبرش را منتشر خواهیم کرد.
ممنون که چنین پیگیر هستید?
حضورتان مایهی دلگرمی است…?
من واقعن به عکسا که دقت میکنم چندین سکانس از فیلم رو میبینم و تخیلم فعال میشه…و هرررباررر که میریم سراغ عکاس جدید من عاشق کاراش میشم،عکاس جدید رو که میبینم عاشق کارای اونم میشم…فوق العاده ست انتخاب و روایتتون شوت شاتیا??
چه قدر عالی
قرار هست شمارا تک تک عاشق تمام عکاسان و به صورت کلی عاشق عکاسی کنیم?
سپاس از پیام دلگرم کنندتون?
خیلی جالب بود که گیلدن به مردم میگفت عادی باش راه برو نخند؛ و بعضی از مردم ناخوداگاه با دیدن دوربین لبخند میزنن? سبکش رو دوست داشتم که در لحظه عکاسی میکنه و جسوره! عکس های دیکورشیا هم که حساب شده هستن، زیبا و رویایی هستن و آدم با دیدنشون کیف میکنه. مرسی که ما رو بردین به خیابون منهتن مرسی از این جلسه ی مفید?? ما هم ناراحتیم که این دوره داره به آخرش نزدیک میشه
ممنون از پیام پر از مهرتون و سپاس بابت مواردی که اشاره کردین..?
ناراحت نباشین، به زودی با یه دوره ی جذاب دیگه در خدمتتون خواهیم بود ?
باز هم مرسی بابت حُسن انتخابتون و توضیحات جامعتون???? و چه خوب و زیبا که هر دوره واسه خودش خاصه ??
بسیار سپاس از انرژی مثبتی که برای ما میفرستین?
خیلی دیدن ویدیوهاتون لذت بخش و انگیزه دهندس
تا اینجا من با کاوائوچی از بقیه بیشتر ارتباط گرفتم و خواستم بگم کارتون درسته دمتون گرم
چه قدر خوب که تونستیم انگیزه بدیم و خوشحالیم که نظر دلگرمکنندتونو باهامون در میون گذاشتین?
یعنی واقعاعالی ،انقدرقشنگ وروان روی فیلم هاحرف میزنیدکه ادم مجذوب میشه???
و شما اینقدر خوب همراهید که به ما اینچنین انرژی خوبی میدین برای همراهی?
حضورتان مایهی دلگرمی است…?
دقیقن دقیقن
از صمیم قلب ازتون متشکرم ، فوق العاده است و دید جدیدی به آدم میده
دمتون گرم
مرسی و ممنون برای دلگرمیتون و سپاس برای این حال خوبی که با ما به اشتراک گذاشتین?
سلام خدمت تیم شوت شات های عزیز?
مچکر و ممنونم از این قسمت چهارم (داستان عکس ها)
واقعا سپاس گذارم از انتخاب های خوبتون برای عکاس ها ..
من هر دفعه ک عکاسی رو معرفی میکنید دنبال میکنم و عکس هاشون میبینم
واقعا مچکرم از لطف همه دوستان ک کمک کردن برای تهیه هر قسمت از این (داستان عکس ها) پایدار باشید?
سلام و عرض ادب خدمت شما
بسیار خوشحالیم که این دورهها این چنین برای شما مفید واقع شده است. از این مقدار دلگرمی که به ما میدهید بیاندازه سپاسگزاریم.
حضورتان مایهی دلگرمی است…?
قسمت چهارم فوق العاده بود و اصلاً نفهمیدم چطور نیم ساعت تموم شد?? سپاس از شما و تیم تون???
چه قدر خوب و عالی و بسیار سپاس از این همه انرژی مثبتی که ما میدین?
با سلام و سپاس فراوان بابت این دوره بی نهایت عالی
با سلام و سپاس از شما بابت این انرژی فوق العاده?
قسمت چهارم عالی بود خیلی ممنون از زحماتتون? . یه پیشنهاد داشتم اگه امکانش هست اضافه کنید اگه نیست ک هیچی . در پایان فیلم ها در اینجور معرفی ها استیتمنت اون مجموعه رو هم بزارید
مرسی
سپاس از دلگرمیتون. به زودی مشخصاً در مورد پیشنهاد شما مدرس دوره توضیحاتی ارائه خواهند کرد??
خیلی ممنون که به سوالم پاسخ دادین آخه همیشه استادم میگفت استیتمنت ها رو بخونین برا همین پرسیدم بازم مرسی از زحمتاتون ♥️
سلامت باشین و ممنون که با ما در ارتباط هستید و به رشد هم کمک میکنیم?
سلام چرا فقط ۳جلسه برگزار شده؟
جلسات بعد چی شد؟!
سلام و عرض ادب
طی چند روز آینده جلسهی فوقالعاده جذابه چهارم در سایت آپلود خواهد شد. در این جلسه با آثار گریگوری کرودسون آشنا خواهید شد. تا جلسهی 10 همراهمون باشید…?
سلام خیلیم عالیییی
واقعا امروز که جلسه ی جدید نبود نگران تیم شوت شات شدم … امیدوارم حالتون توپه توپ باشه D:
خداروشکر که گفتید همچنان ادامه داره D:
خیلی منتظر جلسه ی چهارم هستم 🙂
سلام و عرض احترام
چه قدر خوشحالیم که چنین مخاطبین پُرمهری داریم. حضورتون، دلگرمیه برامون…? ?
امشب بررسی آثار «گریگوری کرودسون» ببینید و همراهمون باشید?
خوشحالم انرژی مثبت بهتون میرسه 🙂
حتمااا و مطمئنم مثل جلسه های قبل از دیدنش لذت میبرم و کلی چیزا یاد میگیرم
دمتون گررررررمممD:
مرسی از لطفتون و میتونید قسمت چهارمو ببینید همین الان و منتظر نظراتتون هستیم?
همون شب دیدمش و خیلی خوب بود
خیلی انتخاب هنرمند خوبی انجام داده بودین و واقعا بررسی عکس ها و توضیحاتتون خیلی عالی بود
بازم دمتون گرررم
بینهایت از شما سپاسگزاریم و خوشحالیم که مفید بوده براتون?
تا اینجا مطالب خیلی خوب و مفید بوده و بسیار سلیس توضیح داده شده، جلسه ی سوم هم بی نظیر بود. سپاس فراوان از استاد گرامی و گروه شوت شات
بسیار سپاس از شما و دلگرمیتون. امیدواریم که تا جلسهی ده به همین شکل پیش بریم و بتونیم بهتر و بهتر بشیم تو این مسیر? ?
ممنون برای ساخت محتوی خوب در این زمینه و خیلی ممنون برای احترامی که برای مخاطبتون قائل هستید. خیلی لذت بخش و آموزنده هستند.
خوشحالیم که چنین فیدبکی را از شما دریافت میکنیم. این برای ما بسیار ارزشمند است.?
واقعا عالیه و ممنون ازتون من خیلی خوشحالم که تو این دوره فوق العاده هستم .
خیلی ممنون برای این انرژی فوقالعادهای که به ما میدین…
سلام
چرا جلسه ۴ را اپلود نمیکنید
سلام و وقت بخیر
لطفاً با لبخند وارد شوید?
جمعهی این هفته آپلود خواهد شد.?
سپاس از صبوری شما
فقط ۳ جلسه روی سایت گذاشته شده؟!
این دوره در ده جلسه برگزار خواهد شد و در هر هفته یک جلسه از آن در سایت آپلود میشود. در نهایت این یک دوره ی ده جلسهای است.
سپاس?
سلام. من خیلی خوشحالم که با این دوره همراه شدم، چون نکاتی بررسی شده که واقعا خیلی کم میشه پیداشون کرد. خداقوت به شما و تیم خوب شوت شات
سلام و وقت بخیر
چه قدر عالی که توانستیم نظر مثبت شما را جلب کنیم.
سپاس بابت همراهیتان
?
واقعاً عالی بود و واقعاً حیرت کردم سورپرایز شدم و منو به فکر فرو برد این قسمت سوم
دستت همه شوت شاتی ها درد نکنه???????
خیلی ممنون از این همه ذوق و دلگرمی?