آموزش عکاسی مقدماتی ؛ اینجا نقطهی صفر مرزی است. باید از مسیر این دوره گذر کنید تا بتوانید به دیگر دورهها نزدیک شوید. بگذارید کمی بیتعارف باهم صحبت کنیم. اینجا نقطهای است که عکاسی آغاز میشود، «دوره آموزش مقدماتی عکاسی».
الفبای ماجرای پر رمز و راز عکاسی در این دورهی آموزشیِ ابتداییِ عکاسی است که به شما درس داده میشود. آشنایی با این اقیانوس عمیق و پهناور. قرار نیست تا در مناطق عمیق حرکت کنیم. در دوره آموزشی مبانی عکاسی، منطقهی پهناور عکاسی برای شما روشن میشود تا بدانید که گام بعدی را در چه مسیری بردارید. چهقدر لقمه را چرخاندیم 🙂
صاف و ساده: اینجا کلاس عکاسی مقدماتی، پایهای، ابتدایی، اساسی و بنیادین است.
34 جلسه تدریس مداوم با یکی از اساتید کاربلد دانشگاهی، «صدرا باقری».
صدرا باقری که مدرک کارشناسی ارشدشو در رشتهی عکاسی از دانشگاه هنر تهران گرفته؛ مجدداً در رشتهی هنرهای زیبا در دانشگاه آوانس هلند در مقطع ارشد فارغ التحصیل شده است. نمایشگاههای مختلف در تهران، لندن، پاریس و برلین، همچنین تدریس در کلاسهای آزاد دانشگاه خواجه نصیر، دانشگاه خوارزمی و همچنین موسسات خصوصی از دیگر فعالیتهای صدرا باقری است.
در این دورهی آموزشی سعی کردیم که صرفا به مباحثی چون شاتر و دیافراگم و ایزو و از این دست مسائلی که در هر کلاسی پیدا میشود نپردازیم و شما را با درک دنیای عکاسی آشنا کنیم.
میدانیم که این قصه دراز است و تمامی ندارد ولی برای رسیدن به بلندترین قلهها هم باید قدم اول را برداشت. اینجا همان قدم ابتدایی است. جایی که عکاسی جایش را در دل شما باز میکند و شما را تشنهی خودش میکند.
در مقدمهی کتاب فن و هنر عکاسیِ هادی شفائیه(عکاس پیشکسوت ایرانی و طراح و پایهگذار رشته عکاسی در دانشگاههای ایران) آمده است که: «عکاسی که روزگاری، حرفهای دشوار و کاری تجملی به شمار میرفت امروز در تمام شئون زندگی ما راه یافته است. امور اداری، قضایی، اقتصادی، صنعتی، پزشکی، فنی، هنری و دیگر امور جامعهی ما سخت با عکاسی همبستگی دارد.
عکاسی در عین حال یک سرگرمی و تفریح مفید نیز شمرده میشود. من و شما بارها در برابر دوربین عکاسی قرار گرفتهایم و به دفعات از دیدن عکسهای دوستان و تصاویر بدیع و دلپذیر طبیعت، خاطرات لذتبخش گذشته را در دل زنده ساختهایم. اما، تهیهی یک عکس خوب لذتی بیش از اینها دارد.»
عکاسی در تمام وجوه زندگی رخنه کرده است. یادگیری عکاسی، نه تنها جنبهی هنری که جنبهی کاربردی در قسمتهای مختلف زندگی دارد و خواهد داشت. تمامکنندهی این جملهها، گفتاری است از هنرمند برتر مجارستانی، لازلو موهولی ناگی که میگوید: «بی سواد زمان آینده کسی خواهد بود که استفاده از دوربین را نداند، همان طور که استفاده از قلم را.»
خلاصهی کلام، در این دوره چه اتفاقی برای شما میافتد؟
علاوه بر اینکه با مباحث بالا به صورت کامل آشنا میشید؛
و در پایان شما یاد میگیرید که چگونه درست عکس بگیرید. اگر برای کسب و کارتان با عکس و تبلیغِ کارتان سروکار دارید، دوره آموزش عکاسی مقدماتی به کمک شما خواهد آمد تا بیش از پیش عکسهای بهتری بگیرید که در رونق کسبوکارتان اثرگذار خواهد بود. اگر از دوربین فاصله میگیرید یا از دکمههای مختلف بر روی آن هراس دارید، این دوره برای شما به سان آشتی با دوربین عمل خواهد کرد و دوربینهراسی را برای شما به پایان خواهد رساند.?
همچنین اگر علاقمند به یادگیری هنر عکاسی هستید؛ پلهی اول همینجاست. این دوره پیشنیاز تمام دورههای آموزش عکاسی است. یکسری چیزهارا هم نمیشود گفت و انتقال داد؛ باید خودتان تجربه کنید تا ببینید چه میشود. اگر هم قبلاً عکاسی را آموزش دیدهاید از تجربههای یادگیری عکاسیتان برایمان بنویسید(در قسمت ارسال سوال). از همین حالا شروع کنید…
شوتشات اومده تا علاوه بر اینکه آموزش برای همه رو میسر کنه، در کنار اون کلی حال خوبو در حین آموزش تجربه کنید. همراهمون باشید و از حال خوبتون در حین آموزشا، پایین تو بخش «ارسال سوال» برامون بنویسید.
حتما این متن را در پشت کاورهای سیدی قهوه تلخِ مهران مدیری به یاد دارید. کاری که در قسمتهای نخستِ این سریال هم در ویدئویی مهران مدیری با مخاطب صحبت میکند و میگوید: «یک خواهش از شما دارم و آن این است که جان من، جان من، جان من، نسخه کپی این سریال را از کسی نگیرید و یا از کسی نخرید. حتی در خانواده و حتی در بین خواهر و برادرها. حتی اگر پسرخاله یا دختر عمو بگوید که یک کپی از این سریال را به ما بده، بگویید نه و بگو یید برو از سر کوچه بخر.»
خواستیم بگوییم که: میدانیم ده سال از زمان پخش آن سریال گذشته است و خیلی چیزها متفاوت شده است و الان وضعیت کپی کردن و دست به دست کردن، روزهای بهتری را سپری میکند ولی خواهش میکنیم کپی نکنید! 🙂 ویدئوها را دست به دست نکنید و با خریدن دورههای آموزشی، به تداوم و رونق سایت کمک کنید. برای تولید این آموزش هزینهی زیادی شده است که تنها راه تداوم شوتشات وابسته به همت شما مخاطبان عزیز است. امید به بهترین اتفاقها…
مدرس: صدرا باقری
مدیر فیلمبرداری: صادق داوری
مدیر صدابرداری: فردین انصاری
تدوین: امیررضا کاویان مهر
مجری: محمد واحدی
تهیهکننده: شوتشات
تمام قسمتهای دوره آموزش عکاسی مقدماتی با بالاترین کیفیت لازم، برای پخش در دستگاههای مختلف آماده شده است.(از دیوایس تا تلویزیونهای چند اینچی!) اگر اینترنت یاریتان کند، با بهترین کیفیت خواهید دید. هرگونه نظر، ایده و پیشنهاد را از عمقِ جان پذیراییم، در پایین همین صفحه(قسمت ارسال سوال) برای ما یادداشت کنید.
(تصویر دوره مربوط میشود به بخشی از عکس گریگوری کرودسون.)
این بخش مقدماتی مثه دقیقا جلسهی اول همهی کلاساست. البته نه به این صورت که با حضور و غیاب و یه سری توضیحات در مورد دفتر چند برگ و اینا بگذره 🙂
صدرا تو این دورهی آموزشی عکاسی پایه، براتون از کلیت این دوره میگه و بهتون میگه که قراره تو این دوره آموزشی چه کاراییو باهم بکنیم. خلاصه تو این قسمت گرم میشیم و برای یک شروع پرشور آماده میشیم.
اینجا نقطهایه که قراره باهم مسیریو آغاز کنیم که پر از لحظات جذاب و نابه. اینجا ابتدای راهه، راهی که با حضور شما تکمیل میشه. اینجا سرآغاز ورود به دورهی آموزش عکاسی مقدماتی است. خوشاومدید…
مواردی که در این بخش مرور میشود:
ژنرال ویتکنگی را کشت و من ژنرال را، البته با دوربینم. هنوز هم عکاسی قویترین سلاح جهان است.
(ادی آدامز، عکاس معروف آمریکایی)
تبریک میگم! اگه دارین این دوره رو میبین، یعنی شما جز چندین نفر خوششانسی هستین که تونستین قفلو بشکنید و به این قسمت از دوره وارد شین 🙂
تو این قسمت موارد زیرو با هم مرور میکنیم:
خیلی واضحه که ما با تصویر سروکار داریم. خب پس قاعدتاً باید بدونیم که این تصویر چجوری تشکیل میشه. تازه وقتی فهمیدیم تصویر چجوری تشکیل میشه، بعدش تو قسمتای بعد میریم سراغ اینکه چجوری این تصویرو برای همیشه ثبتش کنیم. پس تو این جلسه یاد میگیریم:
این قسمت، هیچ ربطی به فیلم «اتاق تاریک»، ساختهی روحالله حجازی نداره!
داستانِ این فیلمِ ما بر میگرده به قرنها پیش، اولین تلاشها برای تشکیل تصویر با این ابزار بوده و تو این قسمت شما یه نگاهی دارین به:
– دوست داشتم همیشه تصویر روبهروی پنجرمو، رو اتاقم به صورت زنده داشته باشم.?
– خب اینکه که کاری نداره، خیلی راحته! بریم تا باهم بسازیم??
تو این قسمت از دوره آموزشی عکاسی، علاوه بر اینکه یکی از اتاقای استودیوی خودمونو میبینید که تبدیلش کردیم به اتاق تاریک، یه سری چیزای دیگه هم باهم تمرین میکنیم:
فکر میکنید مشکل چی بود که هنوز عکاسی وارد میدون نشده بود؟
با هم این قسمتو مرور کنیم تا بهتر برامون جا بیفته:
تو این بخش اعلام عمومی عکاسی برای همگانو روایت میکنیم و عکاسی رسماً روزهای پر التهابشو شروع میکنه. مطالبی که صدرا، در این ویدئوی آموزشی، بیشتر در موردشون توضیح میده:
داستان عکاسی شروع شد و ابزار مختلف شروع کردن به رقابت. آشنایی با ابزار مختلف عکاسیو باهم تو این ویدئو میبینیم و در این قسمت با سیر تحول ابزار فنی عکاسی آشنا میشیم:
تو جلسهی قبل از دوربینای مختلف گفتیم و آخر جلسه یه تمرین بهتون دادیم که اگه اون تمرینو انجام داده باشین، مباحث این جلسه یه توضیحاتی داره مرتبط با اون تمرینتون.
بد نیست حالا که صحبت تمرین شد، بهتون بگیم که تا عکس نگیرید هیچ اتفاقی نمیفته، این دورهی آموزشی عکاسی مقدماتی که هیچ، هزاران دورهی دیگه هم اگر بگذرونید، بدون تمرین هیچ اتفاقی نمیفته. پس نبینم که باز نشستید، منتظر چی هستید! 🙂 گوشی موبایلتون یا دوربین عکاسیتونو بردارین و شروع کنید به عکاسی کردن. این دوره آموزشی عکاسی مقدماتی، با تمرین شما به نهایت میرسه. این جلسه مرور میکنیم:
چشم و هم چشمی کلا چیز خوبی نیست. عکاساهم اوایل چشمشون به نقاشا بود و سعی میکردن کاراشونو نزدیک کنن به نقاشا تا کمکم به واسطهی یک سری از افراد هویت مستقل خودشونو پیدا کردن. تو این قسمت کلی اسم عکاس معرفی میشه، ازتون خواهش میکنیم که یکی یکی اسم این افرادو سرچ کنید و بقیهی کاراشونو ببینید. دیدن کارای عکاسای بزرگ یکی دیگه از اتفاقای کمککننده به روند آموزش عکاسیِ شماست. داستان این قسمت از تاریخ عکاسیو باهم بشنویم:
صبحتون بخیر و شادی و امیدواریم که شب خوبیو سپری کنید و در یک عصر دلانگیز، این قسمت از آموزشو شروع کنید.
داریم کمکم وارد مباحث جدی میشیم. دوتا گوش تیز و یه حواس جمع، دفترچه یادداشت همیشگیتون برای این دوره و یه لیوان چای یا قهوه از مواد لازم و ضروری برای دیدن این قسمت از سری برنامهی آموزش عکاسی مقدماتیه. با شوتشات همراه باشید و تو این بخش باهمدیگه یاد میگیریم:
دوربینت چند مگاپیکسله؟
دیگه این سوال انصافاً از اکثرمون پرسیده شده و ربطی نداره که عکاس هستیم یا نه! مورد داشتیم، طرف دوربین آنالوگ داشته و ازش پرسیدن، ببخشید دوربینت چند مگاپیکسله؟!?
تو این بخش در مورد این مقولهی جذاب و دهن پُرکنه «مگاپیکسل» به صورت جدی صحبت میکنیم. با این بخش همراه باشید:
نور از لنز عبور میکنه و میره و میچسبه به صفحهی حساس. یکم در مورد صفحهی حساس صحبت کردیم. الان وقتشه که از پشت، بیایم جلو و در مورد لنزا بیشتر بدونیم. لنزا خیلی مهمن و برای همین تو این بخش کاملاً به صورت عملی براتون توضیح دادیم که تفاوت لنزا چیه. پس خودتونو آماده کنید برای یک آموزش 15دقیقهایه عکاسانه:
یه لحظه صبر کنید! اگه تمرین جلسهی قبلو حداقل یکبار رو کاغذ برای خودتون محاسبه نکردین، لطفا این قسمتو نبینید. یه محاسبهی سادس که با توضیحاتی هم که صدرا بهتون میده ساده و سادهترم میشه. پس بعد از اینکه تمرین بخش قبلیو انجام دادین، با این جلسه همراه بشین:
قبلتر براتون گفته بودیم که عکاسی، اقیانوس عمیقیه مثل تمام هنرهای دیگه. هر قسمت و هر مبحث از عکاسی که بخواین توش عمیق بشین، ناتمومه. اینجاهم تصمیم گرفتیم که مبحث لنزو براتون بسط بدیم و یکم دیگه در مورد لنزای کاربردی عکاسی بگیم؛ پس با این بخش از دوره آموزشی مبانی عکاسی همراه باشین:
نور تویی سور تویی دولت منصور تویی…
به بخش نور رسیدیم و همون ابتدا یه گریز خیلی دلی و یهویی هم زدیم به جناب مولانا.? این بخش با مباحث زیر تکمیل میشود:
یکی از مهمترین ویژگیهای نور نیز میباشد؟(دو نمره) ?
گزینه 1: نور به خط کج حرکت میکند. گزینه 2: نور به خط مستقیم حرکت میکند. گزینه 3: نور حرکت نمیکند. گزینه 4: نوری که نور نباشد، نور نیست.
با این بخش از آموزش عکاسی مقدماتی همراه باشید:
خیلی خوشحالیم که تا اینجا با ما همراه بودید. بودن شما برای ما افتخار است و امید داریم که به زودی به یکی از مدرسین این سایت تبدیل شوید و در کنار هم شبکهی بزرگی از عاشقان یادگیری و یاددهی را تشکیل دهیم.
در این قسمت مباحث زیر مرور میشود:
اگر نور نباشد، تصویری هم نیست. پس مبحث نور را جدی بگیرید. تو این بخش از این سری از آموزشهای عکاسی شوتشات، صدرا باقری شمارو با تجهیزات مقدماتی عکاسی آشنا میکنه. تجهیزاتی چون:
یادگیری حرفهای و تمام عیار عکاسی جز با تمرینهای بیشمارِ شما کامل نمیشود. تمرین کنید، عکس بگیرید و در حین تمرین، از تجربههایتان در بخش نظرات برایمان بنویسید و اگر سوالی داشتید با ما در میان بگذارید. منتظر ارسال تجربههای نابتان هستیم. در این بخش آموزشی میببینید:
هرچیزی یه واحد مشخص و استاندارد داره. مثل کیلوگرم. نترسید، تا یکم حرف از این چیزا میشه، سریع هممون وارد ریاضی و فیزیک میشیم و اعصابمون داغون میشه 🙂 خیلی ریز تو این بخش از دوره اومدیم و یه مفهوم مهم از دوره رو بسطش دادیم:
این قسمتو با تمرکز بالا ببینید و بشنوید. مبحث «وایت بالانس» و اهمیت بالای اون در عکاسی که بیشتر عکاسا کلا کاری باهاش ندارن و کلا به این قسمت از منو سری نمیزنن. با حال خوب ببینید این بخش از دورهی آموزشی عکاسی مقدماتی:
در این بخش به صورت عملی، تکتک حالتهای مختلف وایتبالانس در دوربینهای دیجیتال را بررسی میکنیم. هرکدوم از حالتارو توضیح میدیم تا به صورت کامل با این قسمت از منوی دوربینتون آشنا بشین.
برای اینکه عکاس بتونه از منبع نامحدود نور بهترین استفاده رو بکنه، باید اونو از نظر کمی و کیفی مورد ارزیابی قرار بده. از نظر کیفیو که تو جلسات گذشته بررسی کردیم. حالا اینجا کمکم وارد مبحث کمی نور میشیم:
یکی از بزرگترین امتیازات عکاسی دیجیتال این است که یک پارامتر اضافی در اختیار دارید که میتوانید، هر لحظه آن را برای کنترل نوردهی تغییر بدهید. در این جلسه یاد میگیریم:
سازمان استاندارد جهانی(International Standard Organization)
در این ویدئو براتون خیلی شیک توضیح میدیم که هرچی سرعت شاتر کمتر باشد، حسگر تصویر برای مدت بیشتری در معرض تابش نور قرار میگیره. شاتر هنوز کلی حرف داره که در این بخش باهم مرور میکنیم:
اندازهی دیافراگم براساس f-stop محاسبه میشود و این صورت نمایش داده میشود: f5.6، f8، f11. هرچی این عدد به سمت کوچک یا بزرگ میل کند، اتفاقاتی میافتد که در این بخش با هم مرور میکنیم:
به گفتهی انسل آدامز(عکاس معروف آمریکایی)، مارگارت بورک وایت، عکاس نامدار آمریکایی، هنگام گرفتن عکس، ابتدا سرعت شاتر دوربین خود را روی 1/100ثانیه تنظیم میکرده و سپس با اندازههای متفاوت دیافراگم، از یک موضوع یکسان بارها عکس میگرفته است. این روش در کنار مهارت فوقالعادهی او در ترکیببندی تصویر، این اطمینان را به وجود میآورد که دست کم یکی از عکسها آنطور که او انتظار داشت از آب در میآید.(از کتاب جامع عکاسی دیجیتال، نوشته بنلانگ) این کار مارگارت بورک وایت با استفاده از دوربینهای آنالوگ بوده است. امروزه خیلی بهتر است که مدتی را صرف آموختن روش هوشمندانهی به کار گرفتن ابزارها و ویژگیهای دوربین خود کنید، تا به این اطمینان برسید که با گرفتن یک یا دو عکس میتوانید به تصویری با نوردهی مطلوب دست پیدا کنید. در این فصل از آموزش عکاسی مقدماتی شوتشات به موضوعات زیر میپردازیم:
احتمالاً تا الان یه کوچولو گیج شده باشین از این اعداد شاتر و دیافراگم و ایزو. این قسمت از دوره رو ضبط کردیم تا موضوع خیلی کامل جا بیفته. نگران نباشید. این قسمتو که ببینید دیگه تمومه و این ماجرای مثلث نورسنجی کامل براتون جا میفته. راستی، نگرانیتون چیه اصن؟! نفهمیدین، سوال بپرسید. انتهای همین دوره یه بخش «ارسال سوال» هست که دیگه تمام نگرانیها و ابهامات شمارو رفع کنیم. کنارتون هستیم تا تهش.? تو این بخش از آموزش عکاسی مقدماتی، یاد میگیریم:
از هرچه بگذریم سخن دوست خوشتر است. نمیدونیم چه ربطی داشت:) ولی میخواستیم بگیم بهتون که بخش جدید ماجرا شروع شد. بخشی که با آگاهی از مطالبش و تمرین کردن مداوم، یه برگ جدیدی تو عکاسیتون شروع میشه. پس بریم و ورق بزنیم این قسمته جدیدو…
تا میتونید عکس ببینید. مبادا روزی بگذرد که عکسی از عکاسان خوب ندیده باشید و به خواب روید! منظورمون اصلا اینستاگرام نیس ها? خواستین داخل اینستاگرامم عکس ببینید فقط پیجای عکاسان بزرگ و موزهها و آژانسای معتبر. خلاصه عکس خوب ببینید و نگاهتونو تربیت کنید. در این بخش طولانی و جذاب میپردازیم به:
تفکر در مورد قوانین ترکیببندی قبل از گرفتن عکس مثل تفکر درباره قانون جاذبه قبل از راه رفتنه(ادوارد وستون)
از اتاق فرمان میگن چهقدر حرف زدین. دیگه تصمیم گرفتیم این بخش هیچی نگیم? و گوش جان بسپارید به صحبتای صدرا و دیدن ویدئو.
داریم به آخرای دوره نزدیک میشیم.☹️ ولی هیچجای نگرانی نیست چون با تموم شدن این دوره تازه شما تجارب جدید، هنر جدید و روزای جدیدیو شروع میکنید. دلمون براتون تنگ میشه و منتظرتون هستیم که دوباره ببینیمتون.? تو این بخش در مورد فیلترهای عکاسی صحبت میکنیم:
فیلترهای ضدفرابنفش(فیلترهای جاذب فرابنفش) معروف به فیلترهای یووی(UV)
فیلتر فروسرخ یا فیلتر مادون قرمز
فیلترهای غلظت خنثی معروف به فیلترهای اندی(ND)
فیلتر تدریجی غلظت خنثی
فیلترهای قطبی کننده(پولاریزه) خاکستری است و میتواند به جای فیلتر ND استفاده شود؛ اما دارای خواص دیگری نیز میباشد.
به آخرین جلسهی آموزشی عکاسی مقدماتی رسیدین!? فکر میکنیم خیلی تند تند اومدین. اینقدر زود نباید میرسیدن! حالا اشکال نداره، یه جزوهی ویدئوییِ همیشگی باهاتونه. ویدئوها برای شما تا ابد بازه و هر زمان و هرجایی از این کرهی خاکی که بودین، رو دکمهی پِلی کلیک کنید و بارها و بارها ببینید هر قسمتو تا موضوع خوووووب براتون جا بیفته. عجله نکنید، چون عجله کارِ …. است. جای خالی را با حرف درست پر کنید و از جوایز ارزندهی شوتشات بهرهمند بشین. بیمزه هم خودتونید?
خب، شوخی بسه و بریم سر اصل مطلب:
خُب، خُب! این دورهی آموزشی تموم شد و امیدوارم که کلی حال خوبو تجربه کرده باشیم کنار هم.?
ما سعی کردیم تو این دورهی آموزشی عکاسی، فن و هنر عکاسیو توامان به شما آموزش بدیم و تمرکزمون صرفا روی یک مساله نباشه، البته که دورهی آموزشی مقدماتی عکاسی، تمرین و ممارست روی فن عکاسیو بیشتر طلب میکنه. اول باید یاد بگیریم که درست عکس بگیریم، با ابزارمون چجوری رفتار کنیم و کلی از این داستانای دیگه که همشو تو آموزشا دیدین.
حالا رسیدین به انتهای دوره ولی خوب میدونید که اینجا انتهای مسیر نیست، تازه عکاسی برای شما شروع شد، همین الان که دارین این متنو میخونید، دوربین عکاسی، دوربین گوشی یا هر دوربین دیگهای که کنارتون هستو بگیرید تو دستتون و آماده باشید برای عکاسی. ورود شما به دنیای عکاسیو تبریک میگم.? ?
تمرین کنید و تا میتونید عکس بگیرید و عکسای خوب ببینید…
راستی، هر سوالی هم که داشتین، از پایینِ همین بخش میتونید بپرسید و صدرا باقری به تمام سوالات عکاسی شما پاسخ میده. دیگه چی بهتر از این 🙂 حس و حالتون، پیشنهاد، انتقاد یا هرچیز دیگهای هم که نسبت به دوره داشتین برامون از طریق همین قسمت پایین بفرستید.
سلام چگونه باید ثبت نام کنم ؟
سلام و وقت بخیر
بعد از ثبت نام در سایت شوت شات از بخش «حساب کاربری»، از طریق لینک «ثبت نام در دوره»، پس از اتصال به درگاه پرداخت و انجام مراحل عضویت، شما عضو دوره میشود و به محتوای دوره دسترسی پیدا خواهید کرد.
1. ثبت نام در سایت شوت شات از بخش حساب کاربری
2. ثبت نام در دوره
3. انجام مراحل پرداخت
4. شما عضو دوره شدین و می توانید از دیدن محتوای دوره در هر زمان و مکان بهره مند بشین.
هر سوال و ابهامی بود، تیم شوتشات در کنار شماست.
سلام
سوالم این هست که من یه دوربین canon G12 دارم با همین دوربین کارکنم خوبه؟
بیشتر منظورم اینه که دیگه دوربین نخرم یعنی همین رو از مبتدی تا پیشرفته استفاده کنم ?
سلام دوست عزیز
دوربین جی12 کنن دوربین خوبیه که هم تنظیمات کاملی داره و هم جمع و جور و سبکه پس توی شرایط متنوعی میتونید ازش استفاده کنید. عکاسی مثل همهی علوم و فنون و هنرهای دیگه نیاز به تمرین و تسلط داره و شما برای تمرین و رسیدن به تسلط کافی میتونید از این دوربین استفادهی کامل رو ببرید. اگرچه هر سبکی از عکاسی و هر هدفی (مثل عکاسی هنری یا مستند یا تبلیغاتی و غیره) ابزار و تجهیزات خاص خودش رو میطلبه که در مراحل بعدی وقتی مسیرتون رو انتخاب کردین میتونین تجهیزات مناسب رو انتخاب کنید.
درود وقتتون بخیر
ممنون از جناب باقری عزیز بابت این دوره ی فوق العاده عالی. حتما به دوستان پیشنهاد میکنم دوره های آموزشی شوت شات رو از دست ندن.
فقط یک مورد: یک دقیقه ی پایانی قسمت14 و دو دقیقه ی پایانی قسمت34 ویدیوها پخش نمیشن حتی با مرورگرهای مختلف و قندشکن هم تست کردم.
سلام و عرض ادب
بسیار سپاس بابت انرژی خوبی که برای ما میفرستید، لطف بفرمایید و این دو قسمتو دانلود کنید و به صورت آفلاین مشاهده کنید.
سپاس?
سلام و خسته نباشیدی دوباره
ببخشید جناب استاد خیلی دوست دارم ببینم پله بعدی بعد از عکاسی مقدماتی به چه نحوه ای هست؟ به صورت کلاس یا تمرین با عکس دیدن و…
سلام و عرض ادب
بعد از گذراندن دورهی عکاسی مقدماتی توصیهای که بیشتر توسط صاحبنظران میشود، بسیار عکس گرفتن و عکس دیدن هست. مداوم عکس بگیرید و تمرین کنید و هر روز عکسهای خوب عکاسان بزرگ را ببینید. در کنار این توصیهی همیشگی خواندن تاریخ عکاسی هم کمک شایانی به شما خواهد کرد.
? ?