در صورت نیاز به دانلود این ویدئو، اینجا کلیک کنید
در این جلسه، ابتدا به صورت کوتاه و اجمالی به آغاز عکاسی در ایران نگاهی میاندازیم و دراینباره صحبت خواهیم کرد که چرا سویههای هنری عکاسی از ابتدای ورودش به سرزمین ما، در مقایسه با اروپا، به کار گرفته نشد. سپس به طور مفصل به احمد عالی، که به اعتقاد بسیاری اولین عکاس هنرمند با آثار بسیار در ایران است، میپردازیم. در این بخش عکسهای نمایشگاههای او بهخصوص نمایشگاههای پیشازانقلاب او را بررسی خواهیم کرد و بهره از مفاهیم مدرنیسم و هنر مفهومی را در آثار این عکاس پیشرو پی میگیریم.
چند نکته:
1- پایین همین بخش، سوالات و نظراتتونو میتونید باهامون در میون بزارین. منتظریم…
2- و یه داستان همیشگی و یه حرف تکراری🙂 اونم اینکه، تیم زیادی دور هم جمع شدن تا در نهایت این آموزش به این شکل در این پلتفرم به دستان شما برسه. با کپی نکردن این آموزش و حفظ کپی رایت، باعث میشید که راهمون خیلی هموارتر بشه. بین ما و شما فاصلهای نیست، بهم دیگه کمک کنیم…😉
3- همراهمون باشید که کلی اتفاقای جذاب قراره بیفته…📸
بهمن جلالی تنها عکاس نبود، او در زمینههای مختلفی چون تاریخنگاری، پژوهشگری و تدریس فعالیت داشته است. از همین رو در جلسهی دوم از دورهی آموزشی «درباره عکاس» ابتدا ما با یک بیوگرافی اجمالی از بهمن جلالی کار را آغاز می کنیم و در ادامه به سه مجموعه عکس بزرگش یعنی «انقلاب»، «جنگ» و «تصویر خیال» میپردازیم و همچنین در خلال این مجموعهها به ویژگیهای آثار بهمن جلالی و مفهومی از مفاهیم عکاسی معاصر که در آثار جلالی به کار بسته شده است را توضیح میدیم.
چند نکته:
1- یه جیزی که خیلی تو جریان دوره به ما کمک میکنه، پیشنهادات و انتقادات و نظرات شماست. پس کنارمون باشید و برامون همین پایین تو بخش نظرات بنویسید هر آن چیزی که باید…
2- دوست داریم که زود به زود اپیزود تولید کنیم ولی چه کنیم که فرایند تولید دشوار بود و این روزا هم دشوارتر شده. خلاصه که تمام سعیمونو میکنیم که خیلی زودتر خودمونو به چشای شما برسونیم🙃 😉
3- اگه با محتوای این دوره حال کردین و خلاصه دوسش داشتین و براتون مفید بود، یه استوری ساده داخل اینستاگرام، میتونه کلی دلگرمی بده بهمون. منتظر پیامای دلگرمکنندتون هستیم…
در سالهای اخیر یکی از موفقترین عکاسان ایرانی در صحنهی هنر بدون شک محمد غزالی بوده است. عکسهای غزالی غالبا در عین سادگی پیچیده و سختفهم هستند؛ باید با آگاهی و دقت به آنها نزدیک شد وگرنه ما را دستخالی رها میکنند. ما در این جلسه به چهار پروژهی تاثیرگذار از این عکاس میپردازیم و تلاش میکنیم توضیح بدهیم چگونه میتوان به دنیای پر پیچ و خم این هنرمند وارد شد.
چند نکته:
در اپیزود پنجم درباره ی عکاس به سراغ نیوشا توکلیان رفتیم. عکاسی که در این سال ها گسترهی فعالیت، شهرت و افتخاراتش از ایران فراتر رفته. در دو بخش ابتدا به آثار مستند و خبری توکلیان پرداختیم و سپس به آثاری پرداختیم که سویه های هنری و نمایشگاهی دارند. دربارهی سبک و رویکردش حرف زدیم و البته بعضی از انتقاداتی که به عکاس میشه رو به بحث گذاشتیم.
نظرات دوره آموزش مجازی درباره عکاس