بی شک دیدن گوشهای از روش عکاسی عکاسان ایرانی و خارجی در جهت آموزش عکاسی مهم و مفید است.
در این ویدئو با بهنام صدیقی به کوچه پس کوچههای تهران میرویم و با نگاه او آشنا میشویم. چقدر با آثار و رویکرد بهنام صدیقی آشنا هستید؟
بهنام صدیقی متولد 1358 ساری، فارغالتحصیل کارشناسی عکاسی در سال ۱۳۸۷ از دانشکدهی هنرهای زیبا دانشگاه تهران است. صدیقی در سال 1392 برنده جایزه هنر معاصر ایران از بنیاد مجیک آو پرشیا شد. آثار بهنام صدیقی بر پایهی عکاسی مستند است. او ایدههایش را بر اساس پدیدههای اطرافش که ناشی از مسائل سیاسی ـ اجتماعی است بسط میدهد. همچنین بر اساس تجربههایی که تاثیرات عمیقی بر روابط و سبک زندگی ایرانیان و مخصوصا در محیطهای شهری دارد. تأثیراتی که موجب تغییر در پدیدهها میشود تا نقشی درونی در بازتاب تفسیر شخصی او از زندگی ایفا کند. تاکنون از آثار صدیقی دو کتاب با عناوین «اکباتان، غرب تهران» (نشر ماهریز، ۱۳۸۸) و «یادآوری» (نشر موتوبوکز، ۱۳۹۳) منتشر شده است و همچنین آثار بهنام صدیقی در گالریهای متعددی به نمایش در آمده است.
صدیقی از سال 1388 به آموزش عکاسی در دانشگاهها و مؤسسههای فرهنگی-هنری پرداخته و هم اکنون به عنوان مدرس مدعو با پردیس هنرهای زیبا-دانشگاه تهران و مدرسه عکاسی و سینمایی «رای نو» همکاری میکند.
(ویدئو: مجتبی فلاحی، حرف هنر)